23è Contacontes
Ha arribat Nadal i amb ell la propera edició del Contacontes; una tradició arrelada a la festivitat de Sant Esteve i a la nostra vila amb contadors i contadores calafines i amb espectadors i espectadores de Calaf i comarca. Aquest any arriba en plena pandèmia per coronavirus i en un moment on l’evolució de la mateixa és crítica amb empitjorament de tots els indicadors de risc la darrera setmana.
Molts dels petits espectadors del contacontes l’han mirat sempre asseguts al terra, a primera fila, interaccionant amb els contadors  de l’escenari i amb els seus amics i amigues d’escola, famílies i classes diferents. Els adults també han gaudit de l’espectacle en un segon pla; en l’acollidora sala de fusta del Casal.
Enguany no podem celebrar un contacontes com el de sempre, hem valorat la possibilitat de continuar amb un format presencial, a la sala gran del casal i amb totes les mesures però això obliga als més petits ha estar quiets, amb les seves bombolles de convivència, amb la boca darrera la mascareta, lluny de l’escenari, perdent aquella proximitat que ens permet submergir-nos en cada conte i en cada història. Tampoc podem garantir la presència de totes i cada una de les persones que fan possible el contacontes en un moment en que la malaltia o el confinament ens pot obligar a última hora a mantenir-nos a casa.
Per aquest motiu i degut a l’evolució de la pandèmia en la darrera setmana s’ha plantejat un format de contacontes virtual, que arribi fins i tot a més gent que en darreres edicions, que petits i grans puguin gaudir tranquil.lament des de casa seva, amb moviment lliure, sense mascareta, a través d’una pantalla que ens intentarà transportar la mateixa màgia i il.lusió de cada any, un format diferent però que no vol deixar de ser-hi present, perquè davant els obstacles que ens posa la vida ens hem d’adaptar.
Un contacontes que aquest any pretén ser encara més especial homenatjant als nostres avis i àvies en un 2020 que no ha estat just amb tots ells.
Us animem a fer difusió i a participar d’aquesta edició del contacontes des de les vostres cases i esperem retrobar-nos l’any vinent, sigui com sigui, però gaudint plegats dels protagonistes d’aquest projecte, ELS CONTES.
Comissió del Contacontes

23è CONTACONTES  - Per accedir-hi cliqueu aquí! 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració