Torna el teatre al Casal
Coincidint amb la que hauria de ser la Festa Major de Calaf, que enguany ha estat suspesa, al Casal no ens hem pogut estar de programar una obra de teatre que, tot i haver estat estrenada l'any passat, hem pensat que reunia els requisits indispensables per ser "l'obra de la Festa Major": El Crèdit, de Jordi Galceran. Una temàtica actual en clau de comèdia, dos boníssims actors de la casa (Jordi Closa i Albert Latorre) sota la direcció de Neus Quer, i l'experiència d'haver-la representat en diferents concursos de teatre amateur arreu de Catalunya (i les funcions que encara els queden).

Riurem. Riurem molt.


 

Donades les circumstàncies fruit de la situació a la que ens ha portat el Covid-19, hem decidit fer 3 funcions.
Per què tres funcions?
Les recomanacions de les autoritats sanitaries, a dia d'avui, ens diuen que als teatres no poden accedir-hi més de 1/3 del total de la seva capacitat. i això és el que farem, a banda de ser estrictament meticulosos en la desinfecció, higiene i control abans, durant i després de cada funció. I perquè hem pensat que tothom qui vulgui ha de tenir la oportunitat de venir al teatre al menys a una de les tres funcions.

No us ho perdeu! 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració