Segarra films presenta:

LA DONA IL.LEGAL

Una pel.lícula dirigida pel segarrenc, Ramon Termens
Nominacions al premis Gaudí 2021: A la millor pel.lícula, al millor actor secundari i premi especial del públic a la millor pel.lícula.
25 candidatures als premis Goya.

Projecció
Dissabte, 10 d'abril de 2021 a les 18:00 h
Després de la projecció hi haurà una xerrada del dirctor amb torn de preguntes.

Preus de les entrades

Socis: 3 €
General: 5 €


Venda d'entradesi una hora abans de cada funció a les taquilles del Casal.


Recomanacions
Serà obligatori l'us de mascareta per accedir al Casal i poder presenciar la funció.
L'acte s'adaptarà a les recomanacions de le autoritats sanitàries per tal de garantir el compliment de les mesures de prevenció de la Covid-19.
Per aquesta raó, hi haurà la distància recomanada entre les butaques ocupades i no serà possible ocupar localitats que (tot i estar lliures) no hagin estat venudes.


Sinòpsi

Fernando Vila és un advocat d'immigració que accepta un cas aparentment senzill: evitar la deportació d'una jove kosovar, Zita Krasniqi. Tot canvia quan la noia apareix morta al CIE i les autoritats declaren que s'ha suïcidat. Fernando busca l'ajuda de l'única amiga de la víctima, Juliet Okoro, una immigrant nigeriana atrapada en una xarxa de prostitució. Mentre el Fernando prova d'aclarir els fets, troba la fèrria oposició del cap de policia Oriol Cadenas i aviat comença a descobrir la corrupció, els abusos sexuals i els «falsos suïcidis» que tenen lloc dins del sistema de deportacions de l'estat espanyol.

    ...