Funcions
Dissabte, 5 de setembre a les 18:00 i les 22:00 h
Diumenge, 6 de setembre a les 19:00 h


Preus de les entrades
Socis: 12 €
General: 15 €


Venda d'entrades
On-line a partir del 16 d'agost de 2020 i una hora abans de cada funció a les taquilles del Casal.

Recomanacions
Serà obligatori l'us de mascareta per accedir al Casal i poder presenciar la funció.
L'acte s'adaptarà a les recomanacions de le autoritats sanitàries per tal de garantir el compliment de les mesures de prevenció de la Covid-19.
Per aquesta raó, hi haurà la distància recomanada entre les butaques ocupades i no serà possible ocupar localitats que (tot i estar lliures) no hagin estat venudes.


Sinopsi

L’Antoni s’adreça a una entitat bancària per demanar un crèdit però el director decideix denegar-li , i a partir d’aquesta trama que pot sembla simple , es desenvolupa una història que ens atraparà des del primer moment i que s’anirà complicant conforme avança la comèdia.

Un text intel-ligent escrit amb l’objectiu de fer-nos riure però apuntant també els temes que ens fan reflexionar , com el poder , la crisi econòmica , la família i el limit humà davant certes situacions.

Quan agafem un text de Jordi Galceran sabem d’entrada que tindrà una qualitat prou demostrada després d’haver escrit tantes obres d’èxit .

Les característiques d’El crèdit fan que es requereixi un esforç important d’interpretació , la qual cosa agraeixo molt als dos protagonistes , per la seva implicació i perquè han fet que tot sigui molt més fàcil 

A ells i a la resta de col-laboradors el meu sincer agraïment .

Neus Quer

Actors

Director - Jordi Closa

Antoni - Albert Latorre

 

Il-luminació - Manel Molera i Josep Ribalta

So - Roger Rotés

Fotografia - Xavier Pérez

Enregistrament vídeo - Lluís Selvas

 

Direcció: Neus Quer