La Companyia GATU d'Ullastrell presenta

BRUNA

Una obra de TEATRE MUSICAL de Mateu Peramiquel i Mar Puig
Funcions

Diumenge, 28 de març de 2021 a les 18:00 h

Preus de les entrades
Socis: 10 €
General: 12 €

Venda d'entradesi una hora abans de cada funció a les taquilles del Casal.


Recomanacions
Serà obligatori l'us de mascareta per accedir al Casal i poder presenciar la funció.
L'acte s'adaptarà a les recomanacions de le autoritats sanitàries per tal de garantir el compliment de les mesures de prevenció de la Covid-19.
Per aquesta raó, hi haurà la distància recomanada entre les butaques ocupades i no serà possible ocupar localitats que (tot i estar lliures) no hagin estat venudes.


Sinòpsi

Ambientada als anys ‘90, la Bruna, una nena d’onze anys ha de fer un treball d’escola sobre la seva àvia. Realitzar-lo no és una tasca fàcil per la Bruna, ja que la seva àvia, amb cert grau de demència, no la pot ajudar massa. Mentrestant la seva mare, molt enfeinada i sola en la familia, ha de gestionar la vida de la Bruna, la de l'àvia i la de l'empresa on treballa. l'Èric, l'amic de la Bruna, sembla tenir una vida plena amb la seva família i això fa estar neguitosa a la Bruna, que també volviure una vida plena amb la seva mare.
En el passat veiem que la Quima, l'àvia de la Bruna de petita i com aquesta té tants amics que juguen a jocs molt diferents dels actuals. La Pitu, la millor amiga de la Quima, tant direrents socialment, però tant iguals sentimentalment, serà la part principal de la investigació de la Bruna per enllestir el treball.

Sens dubte una obra per gaudir en família!

    ...