Aquesta nit és una nit de festa per a mi, perquè la passaré amb vosaltres.

Una nit amb el Mag Lari de sempre, amb la sorpresa, amb l’humor de sempre i, sobretot, amb  la il·lusió de sempre!

Una nit màgica, una nit amb el Mag Lari!


Funcions

Diumenge, 13 de març de 2021 a les 17:00 h

Preus de les entrades
Socis: 15 €
General: 18 €

Venda d'entradesi una hora abans de cada funció a les taquilles del Casal.


Recomanacions
Serà obligatori l'us de mascareta per accedir al Casal i poder presenciar la funció.
L'acte s'adaptarà a les recomanacions de le autoritats sanitàries per tal de garantir el compliment de les mesures de prevenció de la Covid-19.
Per aquesta raó, hi haurà la distància recomanada entre les butaques ocupades i no serà possible ocupar localitats que (tot i estar lliures) no hagin estat venudes.

Després de més de 25 anys fent funcions pertot arreu, m’adono que la meva vida és una gira constant i, en el fons, el que més m’agrada és estar sobre els escenaris, com més diversos millor,  coneixent gent i llocs diferents, fent el que se’m dóna millor: il·lusionar i fer riure el públic.


Mag Lari (Josep Maria Lari, Viaplana, Barcelona 1973)

És il·lusionista des de fa casi 30 anys. La seva vocació l'ha portat per tots els teatres de Catalunya i Espanya amb espectacles com SecretsSplenda i Ozom, entre molts d'altres.

Encara ara Splenda és l'espectacle de màgia de més gran format que s'ha produït mai al país, tenint el rècord al Teatre Tívoli de recaptació més alta en una sola nit.

El Mag Lari ha actuat també en festivals internacionals de màgia a França, Portugal, Alemanya, Suïssa i Japó.

La seva popularitat és deguda en part a les seves intervencions a la ràdio i la televisió (TV3, Antena3, La Sexta i Tele5), on ha fet de col.laborador amb Albert Om, Andreu Buenafuente, Manel Fuentes, Carlos Sobera, El Gran Dictat i molts més.

Potser el que més destaca del Mag Lari és la seva manera de fer. La gran capacitat comunicativa i la faceta de mag-showman, se sumen a la seva estètica polida i brillant, per donar com a resultat una tipus de màgia diferent, que ha creat escola.

Algunes curiositats serien que ha fet desaparèixer els 65 músics de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, que ha conduit el Concert de Nadal del Palau de la Música, que va fer aparèixer la Belén Esteban a Sálvame, o que David Copperfield el va fer desaparèixer en un dels seus espectacles.

El Mag Lari ha escrit Els secrets del Mag Lari (Pagès Editors), Els Viatges del Mag Lari (Estrella Polar) i La Màgia de Michael jackson (Pagès Editors) donada la seva passió pel cantant de qui en té una de les col.leccions de memorabilia més importants del món.

Premis com l'Arc, el de millor espectacle de Fira Tàrrega, dos Butaques, el Primer Nacional de Màgia i finalista a català de l'any, avalen una carrera amb més de 2.500 funcions, "fetes sempre amb la mateixa il·lusió que el primer dia", tal i com ell mateix diu.

Ha presentat durant dues temporades el programa "Pura Magia" de TVE, on també era el director de l'acadèmia. També ha estat el presentador de la XI Gala dels Premis Gaudí de Cinema.

En l'actualitat representa el seu espectacle 25 IL·LUSIONS per celebrar els seus 25 anys dalt dels escenaris. El Mag Lari ha dirigit també l'espectacle Nada es imposible del Mago Pop.


 

 

    ...