L'any 2015 es va commemorar el 90è Aniversari dels Pastorets de Calaf i com no podia ser d'una altra manera, aquella temporada va ser molt i molt especial.

En primer lloc, Es va tornar a incorporar a l'espectacle la música que Mn. Valentí Miserachs havia composat al seu dia, però completament actualitzada i interpretada per la Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona, i el Cor ArsINnova, cosa que va suposar un canvi molt accentuat pel fet que la música, escrita i composada expressament, acompanyen l'espectacle de principi a fi i que va suposar una gran tasca per Josep Garriga i Antonino Mestres, directors d'aquella temporada.

La música dels Pastorets de Calaf:


Es van organitzar tot u seguit d'activitats paral.leles:

1ra. Jornada de Pastorets: On es van fer diferents ponències amb la participació d'altres companyies amateurs que també representen els Pastorets.


Jornades gastronòmiques: Durant els mesos de desembre i gener, els restaurants de la comarca preparaven un seguit de plats dedicats única i exclussivament als Pastorets de Calaf. Alguns dels noms eren molt suggerents: Patates del dimoni, Conill amb herbes de l'hort de la Isabeló...
La presentació va ser a càrrec del Xef David Garcia (Guanyador del concurs gastronomic d'Antena3, Master xef).

Exposició gràfica dels 90 anys de Pastorets.

Funció especial de fragments dels Pastorets interpretada per antics actors, dirigits per Neus Quer.
   
Edició del disc del 90 Aniversari dels Pastorets de Calaf.

Edició en facsimil de l'exemplar dels Pastorets de Josep M Folch i Torres editat l'any 1919.

Un article d'Anoia DIari fa una bona crònica de tot el que va representar. Llegir article!